Solen tittar fram

Jag har varit hos kiropraktorn idag. Tack och lov! Mitt bäcken hade åkt ordentligt på sned så det är inte att undra på att jag har haft ont i ryggen. Nu är jag rak och alla spända muskler får slappna av. Puh! Jag har ett jätte behov av vila och lugn, så jag lyssnar på det nu.

 

Sakta men säkert tillbaka till balans och välmående!

 

 

Det är så skönt och grönt ute. Vi har just varit och tittat närmare på lokalen vi ska fira bröllop i. Så fin miljö! Det kommer att bli underbart. Vi hoppas på lika fint väder som idag :-).

 

Jag ser framför mig hur gästerna sitter vid borden vi dukat upp utomhus, skrattar, njuter och har trevligt medan barnen springer runt och leker. Solen skiner och det är så där lagom sommar varmt. Det är lite Bullerbyn-känsla tycker jag, lummigt, grönt och vackert. Toppen att kunna vara både inne och ute.


Snabbt

Jag har väl aldrig fått hem MaryKay varor så snabbt som nu. Det gick på en dag! Måste vara reckord!!! Tack för det :-)
Men nu är det helg och jag behöver den till att bara slappa och ladda batterierna. Inget jobb i helgen!

Läskigt

Det här gick inte alls bra. Eller det gick inte som jag tänkt och önskat mig. Jag har våndats, tänkt, letat lösningar och försökt med alla mentala knep jag kan, men det går inte. Jag mår inte bra.

Beslutet satt LÅNGT inne. Jag ville att det skulle gå. Det verkade som bästa och förnuftigaste lösningen. Min chans att tjäna pengar, få en fast inkomst, ett regelbundet liv och framför allt ta mig in i det svenska socialsystemet igen efter snart 10 år utanför.

Jag ville att det skulle gå bra. Ville hålla det jag lovat. Jag ville känna framgång och genom att jobba som jag tänkt få ett kvitto på att jag är frisk och kan. Så blev det inte.

Jag är frisk. Jag vet det, men det här fungerar inte. För att jag ska må bra behöver jag andra arbetstider och tydligen en annan uppgift. Att känna jobbet och människorna var inte nyckel till framgång. Välmåendet får gå före förnuftet.

Så, jag säger upp mig. Idag.
Puh, vad jag tycker det är otäckt och hemst och läskigt.
Jag känner det som att jag sviker och sätter andra i knipa. Avskyvärt! MEN, jag kan inte svika mig själv. Det vore ännu värre. Så jag darrar, kryper ihop, känner hur axlarna sitter under öronen men jag smalar ockå kraft. Tar hjälp av min beslutsamhet och vilja. Lika bra att få det gjort och chefen chans att hitta en ersättare.

Jag vill bort härifrån så fort det går! Rädda mig, känns det som...

Önska mig lycka till! Jag behöver det på alla plan!

TRÖTT

Det var länge sedan jag var så trött. Är inne på sjunde arbetsdagen i föld och nu vill jag bara hem och sova.
Hur ska jag hålla mig upp nästan 3 timmar till? Huh!

Önskar mig själv en rofylld och vilosam helg. Behöver återhämta mig efter denna rivstart i arbetlivet som även förde med sig en kamp med de inre demonerna.

Önskar er alla en härlig och glad helg!

...och är det någon som har lite energi över, skicka mig den!

Dagen efter mässan

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag är trött och har lagt in en äkta vilodag. Egentligen skulle jag inte sitta framför datorn alls idag, men jag kunde inte riktigt hålla mig ;-).

 

Mässan igår var välbesökt och lyckad. Det var min första mässa så jag var inställd på att se och lära. Min första lärdom blev att besökarna inte tyckte om att jag kom dem för nära. Jag hade i motsats till andra ställt mitt bord bakom mig så att jag skulle kunna vara på samma sida som besökarna och möta dem. Inte gömma mig bakom ett bord. Jag tyckte att det var mer personligt och trevligt. MEN det fungerade inte alls. Folk undvek att komma fram. Så jag drog fram bordet och ställde mig bakom det och vipps så hade jag besökare även vid mitt bord! Intressant!

 

Nu ska jag gå ut och njuta vidare i solen och bara lata mig hela dagen!


Bra dag!

Jag känner mig riktigt positiv :-). Så skönt! Jag gillar den känslan (vem gör inte det?).

 

Jag har fått mycket planering gjort inför mässan på söndag. Jag kommer framåt med websidan och känner att jag har fått lite nya idéer om vad jag ska tjäna ihop mitt levebröd på.

 

Mitt i alla tankar ringer det först en gång och jag får ett uppdrag att hålla i ett föredrag om avslappning och lite senare på dagen ringer det igen och då är det kära Gymmet som vill kolla om jag kanske kan jobba lite mer. JA!  Känns bra det här.


websida på G

Nu är min nya websida på gång. Snart kan ni hitta allt om Glada Sköldpaddan, mitt företag, på webben!

RSS 2.0