Pluggar flitigt

Nu har jag avslutat min personlig utvecklingsplan. Återstår att omsätta...
Och det blir mer jobb än att göra läxan = planen ;-)
Nu blir det lite vardagsbestyr och sedan coaching i kväll. Ha en bra dag!

Härom dagen insåg jag att jag behöver sätt full fart med alla inlämningsuppgifter vi har i caochingutbildningen. Det är inte så lång tid kvar till inlämning. Insikten sjönk in och jag har lagt i femmans växel! Nu har jag avslutat min personliga utvecklingsplan. Återstår att omsätta... Och det blir mer jobb än att göra läxan = planen ;-)

 

Framförallt insåg jag att det är mer än hög tid att börja övningscoacha. Jag har bara en dryg månad på mig att få ihop 30 timmar. Så om du skulle vilja prova på att bli coachad, tveka inte utan hör av dig NU till mig!

(detta gäller tyvärr inte nära vänner och familj, som vi inte bör coacha)

 

Nu blir det lite vardagsbestyr och sedan coaching i kväll. Ha en bra dag!


God Jul!

Till er alla...
en riktigt God Jul!

Sol ute förkylt inne

Efter att ha varit hos kiropraktikern är ryggen lite bättre. Jag mår inte illa längre, vilket är JÄTTE skönt! Däremot har jag blivit förkyld.

När det inte känns så bra att vara jag är det skönt att kunna titta ut och se SOLEN. Det har varit en jätte fin dag med blekgul decembersol och klar himmel. Jag vågade mig ut på en lite promenad och tankade lite frisk luft och ljus.

Så här ser det ut där jag går:


Jämmer och suckar

Jag försöker låtsas att jag inte har ont i ryggen, magen och huvudet och är så trött att jag knapp orkar vara upprätt. Det går så där.

I går kom jag hem från Stockholm och några dagars coaching-kurs. Det har varit bra men intensivt. Jag är inte mycket för att resa bort och bo själv på hotell/vandrarhem nu för tiden. Jag som knapp känt till ordet hemlängtan, vill bara hem när jag är borta. Speciellt nu när jag har haft så ont att jag mått illa och varit lös i magen. Då vill jag bara vara hemma hos min underbare man. HEMMA. Åh, vad skönt det är att vara hemma! Jag vill aldrig mer åka bort. I alla fall känns det så just nu ;-). Det kan hända att jag ändrar mig om ett tag.

 

Jag har dock en liten fundering. Hur kommer det sig att jag inte kan ta med min man som maskot på mina resor? Borde inte det ingå i äktenskapsförordet att man får ta med sig mannen vart man vill och när man vill? Jag tycker det skulle vara så! Han kunde ju gå att krympa och stoppa ner i väskan och sedan när jag är framme är det bara att säga det magiska ordet, så blir han som vanligt igen. Fast det är klart, jag vill nog ha honom som ressällskap också och då är det bättre om han inte är ner krympt. Jag vill alltså ta med honom som han är ÖVERALLT! Eller, nästan överallt. T sa att när jag är höginkomsttagare följer han med. Vilket ultimatum! Det gäller alltså att tjäna en massa pengar… hur ska jag göra det? Något förslag???

En idé är ju att bli framgångsrik coach och ta jätte mycket betalt. Problemet med det förslaget är att det inte kan ske NU. Jag vill NU.

Jag tror jag krymper honom i alla fall, då kan han inte protestera så mycket. Eller så stannar jag helt enkelt hemma. Bra idé! Hemma, ljuvliga hemma :-).

 

Jo då, jag glömde bort ryggen för ett tag ;-)


Julkalender

Så kom då första adventveckan med C. Vi hade helt missat att köpa julkalender och när vi nu skulle göra det var alla slutsålda. Oj, oj, oj!
MEN, som så ofta när man får inprovisera blir det riktigt bra tillslut.
Det fick bli en hemmagjord kalender i år med start den 8:e. C är jätte nöjd och allt är frid och fröjd!
Trevlig helg!

Ljuvligt

Tänk dig att du är lite frusen och trött. Du tappar upp ett varmt bad med härligt doftande olja som dessutom kommer främja blodcirkulationen, släcker lampan och tänder några ljus. Du låter din frusna trötta kropp sjunka ner i det ljuvliga vattnet som ger värme och vila. Det milda gulaktiga skenet från stearinljusen lugnar sinnet och ger frid. 30 min. senare är du lugn, varm och väl till mods. Där, just där, befinner jag mig nu :-)

RSS 2.0